Goed voorbereid op vakantie!

Wij Nederlanders houden van kamperen. Meer dan een miljoen mensen trekken er jaarlijks op uit met hun tent, caravan, vouwwagen of camper. Iedereen bereidt zich op zijn eigen manier voor. We geven de auto nog snel een beurt, laten de caravan of de camper keuren en op het prikbord hangt een lijstje met dingen die we niet moeten vergeten. Maar meestal ontbreekt daar nog iets aan!


Update!

Als je ook deze zomer op de camping wilt genieten van al je favoriete programma’s, moet je echt even langs de Astra Service Dealer. Hier laat je de schotel en settopbox even controleren en wordt alles voorzien van de laatste software-update en satellietinstellingen. U krijgt meteen advies over de stand van zaken rondom de verhuizing van de Nederlandse publieke en commerciële zenders. Want die gaan deze zomer naar de Astra 23.5 positie. Uw Astra Service Dealer weet er het fijne van en zorgt dat uw apparatuur weer klaar is voor een nieuw seizoen.

 
Verhuizende zenders

De afgelopen weken zijn de uitzendgegevens van verschillende Nederlandse publieke en commerciële zenders gewijzigd. De meeste satellietontvangers passen dit automatisch aan na het opnieuw inladen van de zenderlijst, dus het kan zijn dat u er niets van heeft gemerkt. Maar mocht u ineens één of meer zenders missen, dan moet u de nieuwe zenderlijst handmatig invoeren of de uitzendgegevens handmatig aanpassen. In de online instructievideo van de provider CanalDigitaal kunt u zien hoe dat moet. Mocht u dat zelf lastig vinden, dan kunt u natuurlijk even naar één van de Astra Service Dealers. Ze helpen u er graag mee.


Fijne vakantie!

Als u dan zover bent dat alles is nagekeken, goed is gecontroleerd en klaar is voor een zomer vol plezier, dan wensen wij een heel fijne vakantie! En als u in Nederland op vakantie gaat, kan het zomaar zo zijn dat we u tegen komen met de Astra demonstratiecamper, We staan deze zomer op verschillende campings in Nederland, dus misschien we binnenkort naast u! Tot ziens!