Ogen als schoteltjes

Tijdens de Camper Experience op 23 en 24 april in Zandvoort, werden twee dingen weer eens duidelijk: bijna alle camperbezitters zijn enthousiaste gebruikers van satellietschotels en al die gebruikers van mobiele schotels weten niet wat er allemaal mogelijk is met die schotel. Het is dus goed dat we de komende maanden met onze Astracamper op pad gaan om al die gebruikers van mobiele schotels te informeren over de mogelijkheden.

In Zandvoort kwamen zo’n 13.000 bezoekers op de Camper Experience af. Het onderschrijft de toenemende populariteit van de camper als accommodatie voor vakantie en recreatie. De grootste groei komt voor rekening van de actieve senioren, die flexibel op comfortabele wijze de wereld willen intrekken. Maar ook gezinnen maken graag gebruik van de camper voor hun jaarlijkse vakantie. De grote belangstelling inspireerde de burgemeester van Zandvoort om speciale plekken voor campers aan de boulevard te creëren!
 
Ook onze eigen Astra camper werd druk bezocht in Zandvoort. Mensen werden aangetrokken door het levensgrote portret van Sander Janson op de camper. Deze presentator van populaire programma’s als Camping Life en Snowmagazine is nauw betrokken bij de zomertour van Astra. De bezoekers van onze camper kwamen nieuwsgierig rondkijken of hadden vragen over het gebruik en de mogelijkheden van de satellietontvangers. Het promoteam en lokale service dealers van Astra stonden hen te woord.
 
De grootste ‘eye opener’ voor de meeste mensen was de mogelijkheid om de mobiele schotel ook thuis te gebruiken. Satelliettelevisie biedt je een veelheid aan zenders, waarvan de meest in HD en een aantal zelfs in Ultra HD programma’s aanbieden. Ook in Nederland zijn de meeste Duitse en Engelstalige zenders gratis te ontvangen. In de camper hebben we de bezoekers uitgelegd hoe ze eenvoudig de mobiele schotel ook thuis kunnen aansluiten. Die verrassende informatie leverde soms ogen op als schoteltjes zo groot.
 
Tot ziens op ons volgende event 20 en 21 mei staan we in Heerlen. Laat ons alvast weten waar we jou mee kunnen helpen.