Gemeenschappelijke Satelliet Ontvangst (GSO)


Woningcorporaties en verenigingen van eigenaren besluiten steeds vaker tot het installeren van een gemeenschappelijke satellietontvangstinstallatie.


GSO, meer keuze minder schotels

Bewoont of beheert u in een flat of appartementengebouw, dan is gemeenschappelijke satellietontvangst vaak een beter alternatief dan het gebruik van individuele schotelantennes. Door gebruik te maken van een gemeenschappelijke schotelantenne blijven de gevels ‘schotelvrij’, maar heeft ieder huishouden toch toegang tot satellietontvangst.

Minder schotels, meer keuze

Met GSO is het niet langer nodig om ontsierende schotelantennes te plaatsen. Een centrale schotel installatie op het dak is genoeg om het hele complex te voorzien van radio en televisie van over de hele wereld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer woningcorporaties en verenigingen van eigenaren tot gemeenschappelijke satellietontvangst overgaan. Zeker bij nieuwbouw en renovatie is het economisch rendabel om flatgebouwen en appartementengebouwen van gemeenschappelijke satellietontvangst te voorzien.

Lees verder over GSO

Als bewoner kunt u dankzij GSO zelf kiezen of u televisie en radio via de kabel, glasvezel of via satelliet wilt ontvangen. Bijkomend voordeel van GSO is dat de installatie gericht kan zijn op meerdere satellietposities. Zo kunnen dus zenders van over de hele wereld (bijvoorbeeld Turkse, Marrokaanse en Aziatische tv-zenders) worden ontvangen zonder de noodzaak van individuele schotelantennes.