Duitse Zenders


Duitse televisiezenders via de satelliet

De Astra-satelliet is de thuisbasis van het grootste aanbod van Duitse TV-zenders. Van RTL tot ARD en van ARTE tot KabelEins. Meer dan 100 Duitse zenders kun je ontvangen via ASTRA 19.2, een groot gedeelte nog gratis ook. Bovendien groeit het aantal zenders dat in HD uitzendt explosief. Daarmee biedt Astra dus het aantrekkelijkste aanbod.

Informatie over Duitstalige zenders

Er is een indrukwekkende lijst van populaire Duitse zenders gratis te ontvangen in de hoogste kwaliteit. Zonder abonnement zijn deze zogenaamde free to air zenders te bekijken met behulp van een schotelantenne (gericht op ASTRA 19.2) en een HD set-top-box.

De Astra Service Dealer

Bezoek een satellietspecialist bij u in de buurt voor een advies op maat. Zij vertellen u alles over de benodigde appartuur en kunnen dit vakkundig voor u installeren. Het ruime aanbod van gratis te ontvangen zenders via satelliet is hun als geen ander bekend. Laat u dus vrijblijvend informeren. Ook adviseren zij u graag over de mogelijkheden om de Nederlandse zenders te ontvangen.

Vind een Astra Service Dealer bij u in de buurt

 

Nederlandse zenders + Free to Air

De combinatie van een betaalpakket van CanalDigitaal, voor de Nederlandse zenders, met de gratis te ontvangen zenders maken van TV kijken via de satelliet een superieure ervaring. Bekijk de pakketten van CanalDigitaal en laat u overtuigen.